Termeni şi condiţii

Plată

  • 30% avans în momentul semnării contractului
  • plata integrală a doua zi după eveniment

Nu acceptăm plata cu cardul bancar. Banii se vor înmâna doar persoanelor cu care ați ținut legătura în vederea organizării evenimentului.

Anularea

Dacă, din diverse motive, trebuie să anulați contractul semnat cu noi, următoarele criterii se aplică:

  • dacă se primește o notificare scrisă de anulare a contractului cu cel puțin 60 de zile înaintea evenimentului, clientului îi este restituit întreg avansul plătit.
  • dacă se primește o notificare scrisă de anulare a contractului cu cel puțin 21 de zile înaintea evenimentului, va fi înapoiată clientului 50% din suma achitată. (Dacă ziua evenimentului va fi rezervată de o altă persoană/firmă se va înnapoia suma integrală)
  • dacă se primește o notificare scrisă de anulare a contractului cu mai puțin de 21 de zile înaintea evenimentului, banii de avans nu vor fi restituiți.

Asigurări

Noi avem foarte mare grijă de obiectele folosite pentru decorarea evenimentelor. Dar nu ne putem asuma responsabilitatea pentru cazurile în care din nefericire, în timpul evenimentului parte a proprietății firmei noastre are de suferit prin deteriorări sau pierderi. Orice costuri provenite din deteriorarea sau pierderea obiectelor vor fi acoperite de client.
Vă rugăm să ne contactați dacă doriți mai multe informații.