Despre noi

Cu decoruri de neegalat, noi creăm experiențe magice pentru toți clienții noștrii. Bine ai venit pe website-ul Kassal – navighează în continuare și dă frâu liber imaginației împreună cu noi.

Împreună planificăm, alegem design-ul, decorăm și administrăm evenimente excepționale în județul Arad și împrejurimi. De la reuniuni mici și intime până la petreceri mari și extravagante, nunțile și petrecerile noastre sunt memorabile, experiențe unice, perfect planificate și frumos executate.

CE FACE KASSAL…

Noi vom crea o petrecere care va reflecta stilul personal al clientului, indiferent de exigențe și de buget.

Suntem o echipă tânără, fiecare dintre noi adăugând condiment unice, iar evenimentul va fi asezonat cu dinamism, modernism și puțin romantism. Noi vom asculta cu atenție dorințele tale, și le vom adapta în funcție de buget, local/locație și tematică, iar rezultatul va fi mai minunat decât te-ai aștepta.

Te vom ajuta să îți găsești furnizorii perfecți pentru petrecera ta. Îți vom oferi sfaturi pentru orice ai nevoie, de la alegera rochiei de mireasă până la decorul potrivit. Echipa Kassal va fi alături de tine pe parcursul întregii călătorii de planificare și organizare a evenimentului, de la prima idee până la plecarea ultimului invitat.

ISTORIC

 

Kassal a luat ființă în anul 2012 ca o pagină Facebook plină de idei care de care mai ingenioase pentru viitoarele mirese. Mai apoi, odată cu venirea pe lume a îngerașului Eric, am acordat o atenție deosebită și ideilor de petreceri pentru copii și botezuri cu o nouă pagină Facebook. Iar de atunci… acest hobby a devenit o meserie.

Kassal a contribuit fizic pentru prima data în vara anului 2016, atunci când mi-a fost oferită oportunitatea de a aranja prăjiturele și de a crea un décor unic în stil Candy Bar.

Doamna Lucuța Cornelia, care este un cofetar nemaipomenit, dar căreia, la fel ca mie, i-a lipsit curajul de a transforma un hobby într-o meserie, s-a hotărât să-mi facă aceeași bucurie pe care i-a făcut-o fiica ei: să-mi dea un mic imbold. Pentru acest lucru vă mulțumesc din suflet și vă voi rămâne veșnic recunoscătoare!

ROLUL PLANIFICATORULUI (EVENT PLANNER)

Alegerea de a organiza o petrecere (indiferent de ocazie) este urmată de o multitudine de probleme și responsabilități organizatorice care îți pot da bătăi de cap. Un planificator de evenimente va face această sarcină cu mult mai ușoară, iar petrecerea nu doar că va fi pe gustul și în funcție de exigențele tale, dar îți va permite să te distrezi alături de prieteni și familie fără a simți extenuarea și grija purtată în planificarea acesteia.

Planificatorul poartă întreaga responsabilitate atât în planificarea petrecerii, cât și în buna desfășurare a acesteia.